Rainier Falcons > The FalconForum  

Go Back   Rainier Falcons > The FalconForum > General Forums > Tech Talk

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #46  
Old 07-16-2015, 09:24 PM
Nathan289's Avatar
Nathan289 Nathan289 is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Deer Park
Posts: 1,100
Blog Entries: 1
Looks like my oil pan is leaking..
Possibly the rear main too..

Guess what I'm doing this weekend.

Not sure I'll be bring the car with us to the Show in 10 days..
__________________
Nathan and Jen Cooper
63 Sprint Hardtop "Dollora"
63 Super deluxe squire wagon "Mayble"
* this spot is vacant for future project*
Reply With Quote
  #47  
Old 07-17-2015, 11:25 AM
MacDee's Avatar
MacDee MacDee is offline
Senior Forum User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Woodinville, WA
Posts: 444
Blog Entries: 8
Quote:
Originally Posted by ew1usnr View Post
Hello, Nathan.

What is the white car that is parked to the right of (behind) yours?

And what is the big black sedan to the right in the photo?
Yeah, the white car is a '59 Chevy. My dad had a '59 El Camino for a while when I was a kid.

The black sedan looks like a bone-stock Model A Ford!
__________________
Gary MacDonald
ROGER's...
EX... '63 Hardtop
Had...
Scarebird front discs
200 w/ CI alum head
C4
Reply With Quote
  #48  
Old 07-17-2015, 11:16 PM
Nathan289's Avatar
Nathan289 Nathan289 is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Deer Park
Posts: 1,100
Blog Entries: 1
Rear main and oil pan are fixed.

Car is running funny.. not sure if its electrical or carb related..

Gotta do a little diagnostics first. Seeing how the tachometer is acting funny I'm guessing electrical.. i did remove the ground wire while dropping the oil pan.. starter had to come off.

Waiting to order a radiator.. $90 spent on oil, and gaskets was not planned.
__________________
Nathan and Jen Cooper
63 Sprint Hardtop "Dollora"
63 Super deluxe squire wagon "Mayble"
* this spot is vacant for future project*
Reply With Quote
  #49  
Old 07-20-2015, 10:42 AM
Luva65wagon's Avatar
Luva65wagon Luva65wagon is offline
Chapter President
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lynnwood
Posts: 4,401
Blog Entries: 4
Tachs on these have been known to cause issues. It is in-line with the ignition circuit, so I think you can bypass it to see if the problem goes away.

It's always something. Ask me how I know.
__________________
Roger Moore

63 "Flarechero"
powered by: '65 289-V8 | T5 | 8" TracLoc rear


Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A new level of bodywork BPVan Chit Chat 0 12-25-2013 12:49 AM
Bodywork Assistance pbrown Events and Announcements 3 05-01-2007 11:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.