Rainier Falcons > The FalconForum  

Go Back   Rainier Falcons > The FalconForum > Administration Forums > Forum Announcements

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-03-2013, 12:25 AM
pbrown's Avatar
pbrown pbrown is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,318
Blog Entries: 21
New Hosting

We have moved the site over to a new hosting provider. Sorry about the downtime while we sorted this out.

The gallery is offline for now until I see what the errors are about.
__________________
Patrick Brown
331 Stroker / T5 / 8" / Wilwood Disks / RRS R&P Steering / Megasquirt EFI

Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2013, 12:34 AM
pbrown's Avatar
pbrown pbrown is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,318
Blog Entries: 21
Apparently the blogs are not working either. I'll work on those tomorrow.
__________________
Patrick Brown
331 Stroker / T5 / 8" / Wilwood Disks / RRS R&P Steering / Megasquirt EFI

Reply With Quote
  #3  
Old 02-03-2013, 01:13 AM
redfalken's Avatar
redfalken redfalken is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,612
Blog Entries: 5
Thanks for the hard work Pat. All I had to do was bring the credit card!
__________________

Kenny Likins
Ballard, Seattle, WA
www.redfalken.com

`62 Tudor Sedan (`69 200, C4, 8-inch 4-lug 2.79 rearend, Duraspark II, MSD, Weber 32/36 DGEV)
Reply With Quote
  #4  
Old 02-03-2013, 10:36 AM
pbrown's Avatar
pbrown pbrown is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,318
Blog Entries: 21
The blogs are working again.
__________________
Patrick Brown
331 Stroker / T5 / 8" / Wilwood Disks / RRS R&P Steering / Megasquirt EFI

Reply With Quote
  #5  
Old 02-03-2013, 11:37 AM
SmithKid's Avatar
SmithKid SmithKid is offline
Paid Chapter Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Everett
Posts: 916
Glad the Forum is back up. I was beginning to experience withdrawal symptoms!
__________________


Gene Smith
Everett, WA
'65 Ranchero Deluxe
302, 4-Spd
Granada Discs
Reply With Quote
  #6  
Old 02-03-2013, 06:41 PM
pbrown's Avatar
pbrown pbrown is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,318
Blog Entries: 21
If anyone sees any errors, let me know with exception to the gallery for now. I've seen a few here and there but a refresh of the browser fixes it. You can also clear your browser cache but I wouldn't go that far.

Refresh a Windows browser by pressing the F5 key. Refresh the Mac by pressing command + R.
__________________
Patrick Brown
331 Stroker / T5 / 8" / Wilwood Disks / RRS R&P Steering / Megasquirt EFI

Reply With Quote
  #7  
Old 02-03-2013, 07:28 PM
redfalken's Avatar
redfalken redfalken is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,612
Blog Entries: 5
I've notice the first 6 links (About Rainier Falcons, How to Join, Newsletter, etc.) in the Site Navigation bar on the home page get a fatal error message.

Thanks for working out the bugs. I'll keep poking around and see if I find anything else.
__________________

Kenny Likins
Ballard, Seattle, WA
www.redfalken.com

`62 Tudor Sedan (`69 200, C4, 8-inch 4-lug 2.79 rearend, Duraspark II, MSD, Weber 32/36 DGEV)
Reply With Quote
  #8  
Old 02-03-2013, 07:51 PM
pbrown's Avatar
pbrown pbrown is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,318
Blog Entries: 21
Well I was just working on changing the paths to reflect the new host and somehow made the links disappear. I'll keep working on it.
__________________
Patrick Brown
331 Stroker / T5 / 8" / Wilwood Disks / RRS R&P Steering / Megasquirt EFI

Reply With Quote
  #9  
Old 02-04-2013, 10:59 AM
BillP 98201's Avatar
BillP 98201 BillP 98201 is offline
Paid Chapter Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Marysville
Posts: 445
Great Work!

Thanks for all the hard work Pat.
__________________
Bill Proctor .. 1963 Falcon Sprint. Looking forward to learning new things.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-05-2013, 12:45 PM
Luva65wagon's Avatar
Luva65wagon Luva65wagon is offline
Chapter President
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lynnwood
Posts: 4,346
Blog Entries: 4
Thanks as well Patrick.

Have not been able to do much until today with it. It appears to be a bit on the slow side for me. It is intermittent though. At times it is very quick, then others it is spinning away trying to load the page or post a reply.

I just got this error when I clicked on the Home button, but then it worked the next time:

Fatal error: Cannot redeclare fetch_event_date_time() (previously declared in D:\hosting\10432705\html\forums\includes\functions _calendar.php:93) in D:\Hosting\10432705\html\forums\includes\functions _calendar.php on line 173
__________________
Roger Moore

63 "Flarechero"
powered by: '65 289-V8 | T5 | 8" TracLoc rear
63.5 Hardtop (previously MacDee's "Freddie")
powered by: Classic Inlines 200-6 | C4 | 7.25 rear


Reply With Quote
  #11  
Old 02-06-2013, 12:07 AM
redfalken's Avatar
redfalken redfalken is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,612
Blog Entries: 5
There is one other version of vBulletin we are eligible to upgrade to. Pat - let me know when you want to go forward with that and I can talk to Joanna about helping do some design for the new format.
__________________

Kenny Likins
Ballard, Seattle, WA
www.redfalken.com

`62 Tudor Sedan (`69 200, C4, 8-inch 4-lug 2.79 rearend, Duraspark II, MSD, Weber 32/36 DGEV)
Reply With Quote
  #12  
Old 02-06-2013, 08:12 PM
pbrown's Avatar
pbrown pbrown is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,318
Blog Entries: 21
It is somewhat slower on this new server.
__________________
Patrick Brown
331 Stroker / T5 / 8" / Wilwood Disks / RRS R&P Steering / Megasquirt EFI

Reply With Quote
  #13  
Old 02-07-2013, 01:36 PM
Luva65wagon's Avatar
Luva65wagon Luva65wagon is offline
Chapter President
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lynnwood
Posts: 4,346
Blog Entries: 4
So far, every time I post a reply, the hourglass just spins and spins. After about 5 minutes of waiting (I usually move back to something else I'm doing - then check back) I click on "Preview post" then submit it again. Then it posts. But I have yet to just reply and have it post instantly like before.

This time included....
__________________
Roger Moore

63 "Flarechero"
powered by: '65 289-V8 | T5 | 8" TracLoc rear
63.5 Hardtop (previously MacDee's "Freddie")
powered by: Classic Inlines 200-6 | C4 | 7.25 rear



Last edited by Luva65wagon; 02-07-2013 at 01:37 PM. Reason: Added: This time included....
Reply With Quote
  #14  
Old 02-07-2013, 03:50 PM
pbrown's Avatar
pbrown pbrown is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 1,318
Blog Entries: 21
Try clearing your browser cache or using a different browser.
__________________
Patrick Brown
331 Stroker / T5 / 8" / Wilwood Disks / RRS R&P Steering / Megasquirt EFI

Reply With Quote
  #15  
Old 02-07-2013, 07:01 PM
Jeff W's Avatar
Jeff W Jeff W is offline
Super Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Seattle
Posts: 1,316
Blog Entries: 3
No problems to report using my budget Kindle Fire version 1
__________________

Jeff Watson
Seattle, WA
'63 Tudor Wagon (170 - 3 spd.)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.